Lange Wapper en 7 andere griezelverhalen - Vandermeeren, Hilde, 1970-; De Vos, Rosemarie, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Acht verhalen die je doen rillen van spanning. Vol tovenarij en vreemde gebeurtenissen. Stap bij volle maan deze betoverende, spookachtige wereld binnen! De 8 verhalen: Lange Wapper / Het spook en de paal / De zwarte hond / Het dwaallicht / De duivel en de jager / Ellert en Brammert / De verzonken hoeve / De alvermannen
Oorspr. uitgegeven door Het Davidsfonds in 2008 ; met illustraties van Rosemarie De Vos
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de jaar, leesniveau AVI 2 - 3; groeiboek
Keywords: Griezelen