Dino is mijn vriend - van Straaten, Harmen, 1958- (Wommelgem : Van In, 2015)
Mark wil zo graag een huisdier, maar alles wat hij krijgt is een raar ei. Tot er een dino uit kruipt! Maar hoe verstop je een dino die steeds groter wordt?
Oorspr. uitgegeven door Uitgeverij Kluitman in 2012
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de leerjaar, leesniveau AVI 1 - 4 (AVI 5)
Keywords: Dinosaurussen