Waar is juf Wies? - van Kollenburg, Carla, ....-; de Jongh, Aimée, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Loes heeft een pup, Tip. Hij volgt elk spoor. Dat komt goed uit, want er sluipt een dief door de school. Wat zoekt hij? En waar is juf Wies zelf?
Oorspr. Uitgegeven door uitgeverij Delubas in 2013 ; illustraties van Aimée de Jongh
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de jaar, leesniveau AVI 1 - 4