Het uitzonderlijke leven van Violetta Vonk - Vandermeeren, Hilde, 1970-; Brulot, Heleen, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Violetta zou zo graag weten waarom haar gestorven mama haar zo uitzonderlijk vond. Maar papa wil er niet over praten. Dus probeert ze het zelf uit te vissen. - nominatie KJV 2015
Oorspr. uitgegeven door uitgeverij Het Davidsfonds in 2013
Doelgroep: Lager onderwijs, 4de leerjaar