Ik en de rovers - Kolu, Siri, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Vilja wordt onderweg naar haar oma per ongeluk gekidnapt uit de auto door de familie Rover. Ze went snel aan het vrije leventje bij de Rovers! zilveren griffel 2012, KJV 2013
Oorspr. uitgegeven door Gottmer Uitgeversgroep BV in 2011 ; illustraties van Tuuli Juusela
Doelgroep: Lager onderwijs, 4de jaar