Hotel Tussentijd - Boersen, Lisa, ....-; Deltrap, Lars, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Als Bibi zich uit schaamte op de wc verstopt, komt ze plots in Hotel Tussentijd terecht. Samen met de andere gasten mogen ze daar moed verzamelen om terug te keren. bekroond KJV 2013
Oorspr. uitgegeven door Gottmer Uitgeversgroep BV in 2011 ; met tekeningen van Lars Deltrap ; themaboek Pesten
Doelgroep: Lager onderwijs, 4de leerjaar