Toen kwam Sam - Van de Vendel, Edward, 1964-; Hopman, Philip, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
De hond Sam wandelt het leven binnen van Kix, Emilia en hun ouders in Canada. Maar wat als de eigenaar op de proppen komt? Zilveren griffel 2012
Oorspr. uitgegeven door Uitgeverij Querido in 2011 ; met tekeningen van Philip Hopman
Doelgroep: Lager onderwijs, 4de leerjaar