Het pestactieplan - Didelez, Guy (Guido Clara Victor), 1952- (Wommelgem : Van In, 2015)
De Turkse Ozlem voelt zich niet welkom in haar nieuwe klas. Al snel pest de populaire Emma haar. Haar aanhang doet mee, uit schrik. Maar dan gaat Emma te ver …
Oorspr. uitgegeven in 2007 ; Themaboek Pesten
Doelgroep: Lager onderwijs, derde graad
Keywords: Pesten -- Leerlingen