SOS paard verdwenen - van Kaathoven, Netty, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Femke, Sanne en Malaika gaan op zoek naar een nieuw huis voor Wendo, hun lievelingspaard dat te oud is geworden. Maar op een dag is Wendo plots verdwenen …
Oorspr. uitgegeven door Clavis Uitgeverij in 2010 ; behoport tot een reeks: De Paardenmeiden
Doelgroep: Lager onderwijs, derde graad