Sam Smith : spion ontvoerd - Boets, Jonas, 1981- (Wommelgem : Van In, 2015)
Sam Smith is een doodgewone jongen. Maar als hij op een dag naar huis wandelt, nodigen mannen in een donkere auto hem uit om geheim agent te worden …
Oorspr. uitgegeven door Uitgeverij Manteau in 2003
Doelgroep: Lager onderwijs, derde graad