Het lachje van Sint - Vromant, Wim, 1960-; Vercruysse, Tine, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Sint valt van een ladder en verliest zijn geheugen. Toch moet de jaarlijkse reis doorgaan. De pieten proberen te verbergen voor de kinderen dat de Sint niets meer weet …
Oorsspr. uitgegeven door Uitgeverij De Eenhoorn in 2000 ; met illustraties/tekeningen van Tine Vercruysse
Doelgroep: Lager onderwijs, 3de leerjaar ; leesniveau AVI 8
Keywords: Sinterklaas