Duimelotje en 7 andere sprookjes - Vandermeeren, Hilde, 1970-; De Vos, Rosemarie, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Uit een bloem komt een piepklein meisje, Duimelotje. De prins klimt omhoog aan de haren van Raponsje. Ontdek acht prachtige sprookjes voor jonge lezers. De 7 andere sprookjes: De drie honden / Raponsje / Repelsteeltje / Het dappere snijdertje / de verdwenen prins / Assepoester / Doornroosje
Oorspr. uitgegeven door het Davidsfonds in 2006 ; met illustraties van Rosemarie De Vos
Doelgroep: Lager onderwijs, 3de leerjaar ; leesniveau AVI 4 - 5 ; groeiboek