Meester van de schaduw - Lindelauf, Benny, ....-; Dambrecht, Bert, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Onder het bed van Sam woont de driekoppige Bloedman, altijd klaar om aan te vallen. Maar op weg naar school staat de Witte. En die is nog erger dan de Bloedman.
Oorspr. uitgegeven door Uitgeverij De Eenhoorn in 2007 ; Themaboek Pesten
Doelgroep: Lager onderwijs, 3de leerjaar ; Leesniveau AVI 4 - 5 (AVI 6) ; Themaboek Pesten
Keywords: Pesten -- Leerlingen