Help, een mug! - van der Werff, Hieke, ....-; Dematons, Charlotte, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Ik lig in bed. Zzzzz. Ik hoor een mug. Ik sla, maar de mug is snel. Pap krijgt de mug niet. En mam ook niet. En dan … Ik heb hem! Ik val in slaap. Maar dan … Zzzzzz!
Oorspr. uitgegeven door uitgeverij De Vier Windstreken in 2011 ; met illustraties van Charlotte Dematons
Doelgroep: Lager onderwijs, 1ste leerjaar ; Leesniveau AVI 1