Sta op! en 5 andere dierenverhalen - Veranneman, Ludwien, ....-; Van Doninck, Sebastiaan, 1979- (Wommelgem : Van In, 2015)
Een wei vol groen gras en een beek. De mier slaapt in zijn huis. De slak heeft zin in een spel. Stap de kleurrijke betoverende wereld van de kriebeldieren binnen! De andere dierenverhalen: Bij ons, op een morgen / Bij ons, op een middag / Bij ons, op een avond / Vuur! / Zig zag
Oorspr. uitgegeven door het Davidsfonds in 2008 ; met illustraties van Sebastiaan Van Doninck
Doelgroep: Lager onderwijs, 1ste leerjaar ; Leesniveau AVI 1