Dik is dapper - Sonnemans, Gerard, ....-; Monaghan, Mike, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Dik is dik en klein. Op school wordt hij daarmee gepest. Dat vindt hij niet leuk, want hij is niet dom of sloom. Maar dan duikt er ineens een boef op in de klas …
Oorspr. uitgegeven door Uitgeverij Delubas in 2012 ; met illustraties van Mike Monaghan ; Themaboek Pesten
Doelgroep: Lager onderwijs, 1ste leerjaar ; Leesniveau AVI 1 - 2 ; samenleesboek
Keywords: Pesten -- Leerlingen