Knor de waakbig - Berndes, Monique, ....-; Janssen, Mark, 1974- (Wommelgem : Van In, 2015)
Sem wint met zijn lot een prijs. Wat zal het zijn, een voetbal of een strip? Het is een big! Sem verstopt hem in de schuur. Maar de buurvrouw ruikt onraad!
Oorspr. uitgegeven door Uitgeverij De Vier Windstreken in 2014 ; met illustraties van Mark Janssen
Doelgroep: Lager onderwijs, 1ste leerjaar ; Leesniveau AVI 2