Held op sokken - Westera, Bette, 1958-; Tjong-Khing, Thé, 1933- (Wommelgem : Van In, 2015)
Ridder Roderik heeft geen baard en hij mag dus niet als een echte ridder gaan vechten of prinsessen bevrijden. Maar dan blijkt dat hij iets kan wat geen enkele ridder kan... - bekroond met de Zilveren griffel 2014
Oorspr. uitgegeven door Gottmer Uitgeversgroep BV in 2013 ; met illustraties van Thé Tjong-Khing
Doelgroep: oudste kleuters
Keywords: Jezelf zijn