Een taart voor kleine beer - Velthuijs, Max, 1923-2005 (Wommelgem : Van In, 2015)
Kleine Beer is jarig en Varkentje bakt een chocoladetaart voor hem. Haas vindt dat je eerst moet proeven voor je iets weggeeft. En Eend is het daarmee eens … -bekroond met Vlag en Wimpel 1989
Oorspr. uitgegeven door Uitgeverij De Vier Windstreken in 1995
Doelgroep: oudste kleuters
Keywords: Jarig zijn