Heksenvriend - Daniëls, Guy, ....-; Brandenburg, Lisa, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Boektoppers kinderboek 'Heksenvriend' voor kleuters van 4 tot 6 jaar Timo, de nieuwe leerling in Ella's klas, komt uit een ver land en spreekt een andere taal. Eerst vindt Ella hem een beetje raar, maar dan leert ze hem beter kennen.
Oorspr. uitgegeven door uitgeverij Clavis in 2013 ; met illustraties van Lisa Brandenburg ; Themaboek Pesten
Doelgroep: oudste kleuters
Keywords: Pesten -- Leerlingen; Fantasiefiguren