Knuffelbunny : de zaak van de verwisselde knuffelkonijnen - Willems, Mo, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Trixie is heel trots op haar knuffelkonijn Knuffelbunny. Maar op de eerste schooldag gebeurt er iets vreselijks: Sara heeft precies hetzelfde knuffelkonijn! - bekroond KJV 2014
Oorspr. uitgegeven door Gottmer Uitgeversgroep BV in 2012
Doelgroep: oudste kleuters
Keywords: Knuffels