Mama kwijt - Haughton, Chris, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Uh-oh! De kleine uil is uit zijn nest gevallen. Waar is mama nu?
Oorspr. uitgegeven door Gottmer Uitgeversgroep BV in 2010
Doelgroep: jongste kleuters
Keywords: Weglopen-Verdwalen