Het griezelfeest - Slegers, Liesbet, 1975- (Wommelgem : Van In, 2015)
De laatste dag van oktober vieren we het griezelfeest. Komen er dan echte spoken? Natuurlijk niet! Maar je verkleden in een spook of geest is echt leuk!
Oorspr. uitgegeven door Clavis Uitgeverij in 2006
Doelgroep: jongste kleuters
Keywords: Griezelen; Heksen; Halloween