Stap maar op mijn bezemsteel - Donaldson, Julia, ....-; Scheffler, Axel, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Een klunzige heks verliest eerst haar hoed, dan haar strikje en dan haar toverstaf. De dieren die haar alles helpen terugvinden, mogen mee op de bezemsteel…
Oorspr. uitgegeven door Gottmer Uitgeversgroep BV in 2001 ; met illustraties van Axel Scheffler
Doelgroep: oudste kleuters
Keywords: Griezelen; Heksen; Halloween