Weten, vergeten en... begeleiden : hét spel voor iedereen die professioneel betrokken is bij mensen met een verstandelijke beperking en dementie - Uijl-Blijenberg, Arianne, ....- (Utrecht : ASVZ, 2012)
Dit spel is bedoeld voor begeleiders en iedereen die professioneel betrokken is bij mensen met een verstandelijke beperking en dementie. Voor spelleiders (waaronder orthopedagogen en psychologen) die met het spel en de handleiding een instrument hebben om begeleiders en cliënten te ondersteunen in het dementieproces. - Duur: 30min. tot 24u. - volwassenen
Keywords: Games - Spellen - Jeux - (Spelmateriaal).; Dementie; Spel