The spirit of the valley : overdonderende inspiratie uit het nieuwe Wilde Westen : voor ondernemende pioniers van morgen - Hinssen, Peter, ....-; Demey, Harry, ....-; Van Belleghem, Steven, ....- (Leuven : LannooCampus, 2015)
Waarom is de Valley net zo anders? Hoe is het gebied zo belangrijk kunnen worden? Wat voor vernieuwingen houdt het nog in petto? Maar vooral: wat kunnen jonge ondernemers leren van de Valley? Like kids in a candy store. Zo voelden Peter Hinssen, Steven Van Belleghem en Harry Demey zich wanneer ze samen met zeventien andere succesvolle CEO's een week lang door de mythische en ongrijpbare Silicon Valley rondtoerden. Dit boek probeert die Valleycultuur te vatten. Vanuit interviews met de nieuwe generatie van wonderboys en -girls, maar ook via bedrijfsbezoeken bij Google, Tesla, Apple of SpaceX, gaan de CEO's op zoek naar wat de radicale vernieuwers uit Silicon Valley de wereld en onze ondernemers te bieden hebben. The Spirit of the Valley biedt een venster op een unieke cultuur. Eén die de wereld wil veranderen, de toekomst wil smeden en het leven wil hertekenen - maar die je bovenal wil uitnodigen om hetzelfde te proberen.
Keywords: Organisaties -- Toekomst; Silicon Valley