Vocabulaire 2000 : édition révisée - De Spiegeleer, Jef, ....-; Cornu, Patrick, ....- (Mechelen : Plantyn, 2013)
Vocabulaire 2000 blijft een uniek werkje. Het boek biedt geknipt materiaal voor systematisch woordenschatonderricht in het secundair (aso/tso), het hoger of het volwassenenonderwijs (vanaf RG 2).
Tekst in het Frans en Nederlands.
Keywords: Franse woordenschat