Grammaire 2000 - De Spiegeleer, Jef, ....-; Sinjan, Raoul, ....-; Weekers, Hubert, ....- (Mechelen : Plantyn, 2014)
Grammaire 2000 is hét standaardwerk voor Franse spraakkunst. Het is op maat geschreven voor Nederlandstaligen die Frans studeren en houdt rekening met de specifieke moeilijkheden waarmee ze te maken krijgen. Het boek heeft alle troeven voor divers gebruik: de leerkracht of docent kan het als instrument in de klas hanteren; leerlingen en studenten kunnen er ook autonoom en zelfstandig mee werken, thuis of in de klas.
Keywords: Franse grammatica