Spreek als TED : de negen geheimen van de beste sprekers ter wereld - Gallo, Carmine, ....- (Amsterdam ; Antwerpen : Business Contact, 2015)
'Vlot geschreven, vernieuwend en enthousiasmerend boek over leren presenteren. De TED-talks zijn inmiddels een begrip geworden. De beste sprekers vertellen in achttien minuten hun visie en missie en de wereld hangt aan hun lippen. Wat maakt die presentaties zo bijzonder? De auteur analyseerde de lezingen en interviewde de populairste sprekers en destilleerde drie principes en negen geheimen. De drie principes: een presentatie moet emotioneel, vernieuwend en memorabel zijn. De geheimen: Laat de meester in jezelf zien; Vertel een boeiend verhaal; Voer een gesprek; Leer iets nieuws; Verbaas; Gebruik humor; Gebruik de achttien-minutenregel; Speel in op de zintuigen en Vaar je eigen koers. De auteur was nieuwslezer en journalist en is nu communicatieadviseur en zelf ook een veelgevraagd spreker.' © NBD Biblion - Drs. Sasja E.A. Nicolai
Internationale bestseller
Keywords: Spreekvaardigheid; Spreken in het openbaar