De kracht van stille mensen : introvert zijn in een drukke wereld - Dembling, Sophia, ....- (Lev : Amsterdam, 2015)
'Dit boek gaat over introverte personen en biedt talloze blijken van herkenning en tips om je als introvert staande te houden in een veelal extraverte wereld. De auteur schrijft onder andere blogs voor Psychology Today onder de noemer 'The introvert's Corner'. Het boek is vlot geschreven en gemakkelijk en leuk om te lezen. Het biedt de introverte mens handvatten en vooral begrip voor zichzelf, zodat het gemakkelijker wordt om verschillende uitdagingen en hindernissen het hoofd te bieden. Bovendien zal het de extraverte persoon een inkijk geven in de denkwereld van de introverte persoon, zodat ook daar meer begrip gekweekt zal worden.' Danielle Bakkker © NBD Biblion
Keywords: Typologie -- Psychologie