Bij oma en opa - Van Genechten, Guido, 1957- (Hasselt : Clavis, 2013)
Jan vindt het fijn om bij zijn grootouders te gaan logeren. Bij hen valt er altijd wat te beleven. Samen met opa werkt Jan in de tuin en samen met oma bakt hij een heerlijke kersentaart. Als dat geen feest is. Dit prentenboek vertolkt op een vlotte manier een herkenbaar thema. In een tijd waarin het contact tussen kleinkinderen en hun grootouders nooit zo actueel is geweest, klinkt dit verhaal warm en doorleefd. De gebeurtenissen worden verteld door het hoofdpersonage, wat de inlevingskansen groter maakt. De paginagrote tekeningen sluiten naadloos aan bij de sfeer van het verhaal. Ze zijn helder, speels en expressief en treffen precies de juiste toon. Een vertederend kijk- en leesboek met als toetje een lekker recept voor een kersentaart... [Sofie De Jonckheere] Copyright (c) Vlabin-VBC2002Bron: http://www.deleeswelp.be
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Keywords: Grootouders