Sociale mediastrategie : in 7 stappen - van Daele, Marc, ....- (Brussel : Politeia, 2015)
De meeste organisaties zijn actief op sociale media, vaak met meerdere accounts die spontaan zijn ontstaan. Om echt doelgericht te communiceren heb je echter een strategie nodig. Deze publicatie toont hoe je in 7 haalbare stappen een duurzame socialemediastrategie uitbouwt. Aan de hand van voorbeelden en tips kom je te weten hoe je concrete doelstellingen formuleert, de juiste kanalen kiest, een contentplanning opstelt en je doelgroepen leert kennen. Zo kan je organisatie op een effectieve manier en vol zelfvertrouwen gebruikmaken van alle mogelijkheden die sociale media te bieden hebben.
Keywords: Sociale media -- Communicatie; Informatiemaatschappij -- Sociale netwerken -- Internet