Shoot! : fotograferen met je hart - Wijnen, Anki, ....- (Utrecht : Snor, 2015)
Fotograferen kan iedereen. Maar echt mooie foto's maken, hoe doe je dat? Anki Wijnen, bekend van haar blog Zilverblauw.nl, weet hoe je plaatjes schiet die sprankelen en die je raken. Waarop ogen twinkelen, eten en er net zo goed uitziet als het smaakt (of beter!) en een middag in het bos iets weg heeft van een sprookje. In dit boek geeft Anki haar fotografiegeheimen prijs. Zonder ingewikkelde technische termen, maar met heldere uitleg en véél inspirerende beelden.
Keywords: Kunst -- Fotografie