Fysica concreet 4 : handleiding : energie, druk, faseovergangen - Vandenbussche, Miguel, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2015)
Een methode fysica volledig geconcipieerd voor het tso. De aanpak van de leerstof is perfect toegesneden op de doelgroep.
Doelgroep: Fysica voor TSO
Keywords: Fysica -- Didactiek