Pien is Sinterklaas - Koppens, Judith, 1969- (Wommelgem : Van In, 2015)
Pien speelt Sinterklaas, met een mijter, een rode mantel, een staf, snoepjes en zelfs een paard. Maar wat is Sint zonder Piet? Gelukkig heeft Pien een idee.
Doelgroep: Voor de jongste kleuters
Keywords: Sinterklaas