Zwarte Piet in 7 dagen - Van Donkelaar, Maria, ....-; van Rooijen, Martine, ....-; Panders, Wendy, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Piko is de nieuwe Zwarte Piet in het paleis van Sinterklaas. Hij heeft maar zeven dagen de tijd om een echte Zwarte Piet te worden. Zal hem dat lukken?
Oorspr. uitgegeven door de Vier Windstreken ; met tekeningen van Weny Panders
Doelgroep: Oudste kleuters
Keywords: Sinterklaas