Briek en de bullebak - Geyskens, Emy, 1982-; Rosenkamp, Juliëtte, ....- (Averbode : Averbode, 2015)
In de 2e graad komt het er vooral op aan vlotter te leren lezen. En dat wordt wel héél leuk met het boekenabonnement Leeskriebel. 9x per jaar krijgt uw kind een mooi leesboek met een boeiend verhaal, geschreven door een bekende jeugdauteur. De boeken zijn mooi geïllustreerd en perfect afgestemd op het leesniveau van uw kind. Ideaal om het lezen te bevorderen! 9 mooie pocketboeken met stevige kaft en illustraties in kleur (28 p.) Verrassende verhalen over thema's die 8-10-jarigen aanspreken Alle soorten verhalen: avontuur, detective... Geschreven door de beste jeugdauteurs: Patrick Lagrou, Jonas Boets... Extra: spelletjes en vragen bij het verhaal
Doelgroep: Tweede graad Lager onderwijs - leesniveau AVI-M5
Keywords: Pesten -- Leerlingen