Echt iets voor Kerstmis - Black, Birdie, ....-; Beardshaw, Rosalind, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Uit een rol zachte, warme, rode stof laat de koning een manteltje maken voor de kleine prinses. Maar ook de restjes worden gebruikt, tot het allerlaatste reepje …
Met illustraties van Rosalind Beardshaw
Doelgroep: Oudste kleuters
Keywords: Kerstmis