Vrolijk kerstfeest, Ollie! - Dunrea, Olivier, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Gonnie, Gijsje, Bo, Eddie en natuurlijk Ollie wachten op Kerstmis. En op de ganzerik met zijn cadeautjes. Wat duurt het wachten lang!
Doelgroep: Jongste kleuters
Keywords: Kerstmis