De zinsbouwkoningin : oefeningen - Coenen, Lise, ....- (Leuven : Acco, 2015)
Een goede zin vormen is vaak moeilijk en onduidelijk voor kinderen. Dit oefenboek staat in het teken van zinsbouw en helpt de kinderen op een speelse en motiverende manier vooruit. Het is zeer gebruiksvriendelijk en al meerdere malen getest en gebruikt door collega-logopedisten. De zinsbouwkoningin is gemaakt op maat van het lerende kind. De kinderen worden gemotiveerd om op een leuke manier een goede zin te vormen. Het oefenboek is opgebouwd van makkelijk naar moeilijker. Ontdek de vele voordelen voor de kinderen en ouders, leerkrachten, zorgleerkrachten, logopedisten,…
Keywords: Taal -- Basisonderwijs