Water naar de zee dragen... : en 19 andere activerende werkvormen voor onderwijs, trainingen en workshops - Bijkerk, Lia, ....-; Loonen, Iris, ....- (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2009)
De doelen die met deze fotokaarten behaald kunnen worden zijn heel divers. De fotokaarten kunnen ingezet worden voor kennismaking, ervaringen uitwisselen, meningen peilen en evalueren. De in de praktijk geteste fotokaarten zijn bovendien heel geschikt om specifieke onderwerpen zoals spreekwoorden, creatief denken, persoonlijke effectiviteit, milieu of didactiek te behandelen. 'Water naar de zee dragen…' is een prachtig hulpmiddel dat iedereen die zich bezighoudt met opleiden, trainen of onderwijs geven, zou moeten hebben om de motivatie van de deelnemers te vergroten en het leerrendement te verhogen.
Keywords: Onderwijs -- Groepswerk