Verhaalsommen anders : mét leerlingtips : kopieerboek - Peters, Martin, ....- (Sint-Niklaas : Abimo, 2012)
'Verhaalsommen Anders' biedt vraagstukken op een andere manier aan dan leerlingen gewend zijn. Door de toevoeging van tipkaarten met handige opmerkingen en hulpmiddelen wordt het voor de leerlingen gemakkelijker om verschillende oplossingsstrategieën te vinden. Leerlingen werken individueel, in duo's of in groepjes naar een antwoord toe en leren daarbij onderscheid te maken tussen relevante en irrelevante informatie. 'Verhaalsommen Anders' richt zich op de belevingswereld van de leerlingen en stimuleert op deze manier niet alleen het rekenen, maar vergroot ook de algemene kennis.
Doelgroep: Lager onderwijs ; 2de-6de leerjaar
Keywords: Wiskunde -- Basisonderwijs