Handboek Google AdWords - Castricum, Marc, ....-; De Vries, Mitchell, ....- (S.l. : Van Duuren Informatica, 2014)
De online advertentiemarkt is wereldwijd groter dan de markt van alle gedrukte tijdschriften en kranten samen. Wie online adverteert, moet moeite doen om op te vallen bij zijn doelgroep. Google AdWords helpt u klanten te vinden. De auteurs van dit handboek maken u wegwijs in het grote online speelveld. Zij loodsen u door de verschillende functies en mogelijkheden van Google AdWords. Tot de behandelde onderwerpen behoren: Starten met Google AdWords. Zoekwoorden onderzoeken. Een campagne maken. Kwaliteitsscore optimaliseren. Prestaties van advertenties meten. Rapporten opstellen, downloaden en aanpassen. Remarketing opzetten. Adverteren met video's
Keywords: Advertenties -- Internet; Google -- Advertenties