Toverstapels : optellen en aftrekken tot 20 : rekenen wordt een makkie! (Utrecht : Schoolsupport)
13 oefenkaarten worden een zelfcontrolerende Toverstapel! Voor het leren en automatiseren (en begrijpen!) van de tafels en optel- en aftreksommen kunnen leerlingen aan de slag met de doordachte serie Toverstapels. Die biedt een motiverende oplossing in kaartspelvorm, voorzien van verrassende zelfcontrole en perfecte visualisering van wat een tafelsom of een optel- of aftreksom is. Bekijk ook het instructiefilmpje (2 minuten) en stel vast dat optellen, aftrekken en tafels leren in groep 3, 4 en 5 heel goed en gevarieerd lukt met Toverstapels en dat automatiseren in groep 5,6 en 7 vraagt om deze Toverstapels Plus-aanpak. Een doordachte, motiverende en gevarieerde didactische aanpak die werkt!
Doelgroep: Lager onderwijs
Keywords: Rekenen -- Basisonderwijs