Ouderhulpkaarten : rekenen. (Drachten : Eduforce, 2015)
De Ouderhulpkaarten Rekenen zijn kaarten die ouders ondersteunen bij het begeleiden van hun kinderen op het gebied van Rekenen. De Set Ouderhulpkaarten Rekenen bestaat uit 14 kaarten die de school meegeeft aan de ouders. In de map zitten van elke kaart 5 dezelfde kaarten die aan ouders meegegeven kunnen worden. Kaarten kunnen per mail altijd worden bijbesteld. De kaarten hebben betrekking op de volgende onderwerpen: - Vermenigvuldigen en delen - Inzicht in rekenen - Optellen en aftrekken - Rekenen met kleuters De kaarten zijn los van elkaar te gebruiken, en hebben ook een relatie met elkaar. Op elke kaart staat een stukje achtergrondinformatie, een korte instructie en een aantal activiteiten die de ouder met het kind kan uitvoeren.
Bevat kaarten over: vermenigvuldigen en delen - inzicht in rekenen - optellen en aftrekken - rekenen met kleuters
Doelgroep: Ouders
Keywords: Rekenen -- Basisonderwijs