Fruitdag! - Dankerleroux, ....-; Vernelen, Aag, 1980- (Averbode : Averbode, 2015)
Een unieke voorleesreeks voor de onthaalklas en 1e kleuterklas Voorlezen doet lezen ... en stimuleert de taalontwikkeling, de concentratie en de sociale vaardigheden van peuters.
Met een leuk versje, woordjes om te leren en een zoekelement op elke pagina
Doelgroep: Kleuters
Keywords: Fruit; Eten - Drinken