Bloggen doe je zo! : met de WRITE-methode - Molenaar, Esther, ....- (Booklight : [s.l.], 2014)
"De auteur is fervent blogger en al jaren gepassioneerd in haar vakgebied. Ze heeft een goedlopende blog voor ondernemers en geeft trainingen. Dit boek probeert een gids voor ondernemers te zijn in de wereld van het bloggen en laat aan de hand van de zogenaamde WRITE-methode alle facetten van het bloggen de revue passeren. Een goede blog kan voor veel exposure zorgen en is een goedkoop marketinginstrument met een hoog potentieel rendement en bereik. Aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden, bestaande theorieën en tips krijgt de lezer een prima basis om een productieve blog te ontwikkelen. Zorg voor 'top of mind'-besef bij je doelgroep, word expert op je aandachtsgebied en zorg voor een omgeving waar bij de lezers zich veilig en geborgd voelen. Deze en vele andere wetenswaardigheden worden besproken in dit boek. Als bonus krijgen de lezers ook toegang tot een online gedeelte vol artikelen en video's. Een aanrader voor iedereen die met bloggen wil beginnen of wil perfectioneren." Drs. Can Kumru © NBD Biblion
Keywords: Blogs; Weblogs