Zakelijk bloggen : laat de klant zien dat jij de expert bent - van Dasselaar, Mariska, ....- (Culemborg : Van Duuren Management, 2012)
Een blog is voor ondernemers een snelle en betaalbare manier om de eigen expertise onder de aandacht te brengen bij een grote groep. Een nog relatief nieuwe manier van online marketing via een speciale webpagina met artikelen en visies. Dit boek helpt de ondernemer die serieus wil bloggen. Het begint bij de essentie: wat is bloggen en wat zijn de voordelen van zakelijk bloggen? Maar het boek adviseert ook over het starten van een blog en over de juiste inhoud. Van Dasselaar geeft tips voor leesbare teksten en het plaatsen van links en afbeeldingen, over publiceren, SEO, het promoten van een blog en het meten van bezoeksersaantallen. Een complete handleiding, ook een aanrader voor kleine zelfstandigen. Met literatuurlijst en index. De auteur heeft een achtergrond in taal en informatica. © NBD Biblion - Drs. Sasja E.A. Nocolai
Keywords: Blogs