The network always wins : hoe overleven in een onzeker tijdperk - Hinssen, Peter, ....- (Leuven : Lannoo Campus, 2015)
Originele en prikkelende denkbeelden van de Belgische auteur, bedrijfsman en docent aan diverse internationale business-scholen, over hoe moderne bedrijfsorganisaties in onzekere tijden kunnen overleven door de kracht van het netwerk. Als kind was hij al geboeid door wegenkaarten en topografie. De infrastructuur zoals de atlas die vroeger voor hem tekende, keert terug in een digitale infrastructuur vol betekenisvolle netwerken, waar evenals in de analoge wereld tal van parallellen te vinden zijn. Voor bedrijven die willen overleven in een onzeker tijdperk biedt dit boek een andere manier van denken en dus ook voor handelen gericht op nieuwe tijden. De auteur toont een indrukwekkende eruditie op het gebied van management, astrofysica, wiskunde en moderne geschiedenis, die hij vertaalt naar concrete handvatten voor leven en werken in een digitale samenleving. Een boeiend boek. Met talrijke figuren in kleur en eindnoten. © NBD Biblion - Drs. A. Schipper MA
Keywords: Netwerken