Playing big voor vrouwen : vind je stem, je boodschap, je missie - Mohr, Tara, ....-; van Horn, Miebeth, ....- (Amsterdam : Cargo, 2015)
Praktische gids voor vrouwen om zelftwijfel te overwinnen. Vrouwen zijn geneigd hun eigen goede capaciteiten niet te zien, terwijl hun omgeving die wel ziet. De auteur roept vrouwen op om hoog spel te spelen, niet voor meer macht, geld, roem of een indrukwekkende titel, maar voor het verwerven van het gevoel van grotere vrijheid en het laten horen van je stem. Het boek biedt daartoe ideeën en hulpmiddelen. De auteur is een veelgevraagd coach, spreker en schrijfster en is columniste voor The Huffington Post. Zij heeft het baanbrekende leiderschapsprogramma 'Playing Big' voor vrouwen ontwikkeld en doet dat programma uit de doeken in dit boek. In tien hoofstukken leert de lezer om in haar kracht te komen staan en haar doelen te verwezenlijken. Een echte aanrader voor iedere vrouw die zelfverzekerder in het leven wil staan. Het boek is vlot geschreven, goed te volgen en leest in één adem uit. Bevat dankwoord en noten. © NBD Biblion
Vertaald door Miebeth van Horn
Keywords: Zelfvertrouwen